Meglivorn Ostatnio aktywny: Nigdy
Nie zalogowany [Zaloguj - Zarejestruj]
Pokaż koniec

Wersja do druku | Zapisz | Dodaj do Ulubionych   Wyślij nową wiadomość Sonda:
Autor: Temat: Piszemy artykuły
Angus
Super Administrator

Zarejestrowano: 8-4-2006

Nastrój: Jest spoko

wysłano w 12-4-2006 o godz. 10:25 Odpowiedz cytując
Piszemy artykuły

Nasza strona jest nowa, dlatego nie da się ukryć, że mamy duży niedobór artykułów na łamach naszej strony. Dlatego bardzo bym prosił wszystkich chętnych o współpracę.

Dlatego jeśli masz jakiś problem podczas pisania napisz go tu a może razem go jakoś rozwiążemy.

Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by sam przytem nie stał sie potworem.
Pokaż profil użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U Ten użytkownik posiada komunikator Gadu-Gadu Angus's Yahoo
Xerces
Uczeń
**

Zarejestrowano: 21-4-2006
Miasto: Wrocław

Nastrój: Zmatematyzowany

wysłano w 21-4-2006 o godz. 21:23 Odpowiedz cytując

Zerkam na te stronę raz na dwa dni i na razie nie widzę wiele innowacji jeżeli chodzi o artykuły. W sumie naliczyłem raptem trzy – jeden napisany przez Dragona (historia), drugi przeze mnie(scenariusz larpa), a trzeci przez nie wiadomo kogo (rękawice kolcze). Mój kolejny scenariusz jest w drodze – właśnie wysłałem go do Maćka. Nie chce nic mówić, ale sytuacja gdzie w sieci znajduje sie pięknie odszpicowana graficznie strona z praktycznie zerową ilością treści jest bardzo częsta i praktycznie zawsze kończy sie tak samo – śmiercią tej strony. W zaniepokojenie nie wpędza brak artykułów, ale ich zerowy przyrost. Tak więc może każdy użytkownik forum naskrobał by chociaż jeden tekst? Trzy osoby nie utrzymają tej strony.

Pozdrawiam
Pokaż profil użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U Ten użytkownik posiada komunikator Gadu-Gadu Xerces's Yahoo
Angus
Super Administrator

Zarejestrowano: 8-4-2006

Nastrój: Jest spoko

wysłano w 22-4-2006 o godz. 22:04 Odpowiedz cytując

Tak więc może każdy użytkownik forum naskrobał by chociaż jeden tekst? Trzy osoby nie utrzymają tej strony.

Zgadzam się z tobą w całości. Zrobić stronke to kwestia 1 miecha, ale by ją uzbroić a sensowną treść to zupełnie inna sprawa. Dlatego jeszcze raz proszę i pisanie. I jeszcze jedno. Proszę wszystkie artykuły wysyłać bezpośrednio do mnie. W ten sposób najszybciej zostaną sprawdzone i umieszczone na stronie.

Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by sam przytem nie stał sie potworem.
Pokaż profil użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U Ten użytkownik posiada komunikator Gadu-Gadu Angus's Yahoo
Idun
Uczeń
**

Zarejestrowano: 24-4-2006

wysłano w 7-7-2006 o godz. 19:07 Odpowiedz cytując

co z moim artykulem Xardas?????????????zgubiles?????????????????????????
:(
Pokaż profil użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U Idun's Yahoo
Thorlof
Berseker

Zarejestrowano: 9-4-2006
Miasto: Olesno

Nastrój: zawiany...

wysłano w 11-3-2010 o godz. 11:28 Odpowiedz cytując

Nie wiedziałem gdzie to napisać, to napiszę tu: mógłbym prosić o taki dział w Galerii jak ASG? Też mamy trochę sWEtShNyCh Fotek. ;]

"Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć? Nie bądź więc tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci. Nawet bowiem najmądrzejszy nie wszystko wie."
Pokaż profil użytkownika E-Mail Użytkownika Pokaż strony domowej użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U Ten użytkownik posiada komunikator Gadu-Gadu
Ariel
Wojownik

Zarejestrowano: 3-8-2009
Miasto: Rzeczpospolita Gliwicka

Nastrój: @#$%^&!!! Kto mnie podsiadł w pierwszej 100 !!!

wysłano w 11-3-2010 o godz. 12:15 Odpowiedz cytując

A ja będę Wam powoli dostarczał innowacje dotyczące Fallouta, tylko muszę swoje wizje przelać na plik tekstowy.
Przy okazji jakbyście mieli jakieś pomysły do opublikowania, to byłaby szansa na fajny zbiór.

Podpis, który miał się znajować w tym miejscu został sprzedany za pizzę i piwo.
Pokaż profil użytkownika E-Mail Użytkownika Pokaż strony domowej użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U
Wyślij nową wiadomość Sonda:

Pokaż początek