Ariel
Wojownik

Zarejestrowano: 3-8-2009
Miasto: Rzeczpospolita Gliwicka
Nastrój: @#$%^&!!! Kto mnie podsiadł w pierwszej 100 !!!
|
| wysłano w 3-8-2009 o godz. 07:13 |
|
|
Cyberpankowanie się - rady dla nieśmiałych.
Ja wiem, że aktywność na tym forum dotycząca CP 2020 przeminęła z wiatrem i rokiem 2006, nie mniej w sercach swoich wielbicieli system żyje, w efekcie
zamierzam po raz pierwszy zetknąć z tym systemem (w dodatku od razu z grubej rury jako MG), gdyż w Gliwicach nie ma on takiej popularności, na jaką
być może zasługuje.
Nie wystarczy mi znać na pamięć podręcznik, miło by mi było dowiedzieć się jakie macie / mieliście odczucia, wrażenia z sesji, na co zwracać uwagę i
co moglibyście jako osoby dobrej woli doradzić uniżonemu słudze, zacofanemu w cyborgizowaniu się.
Podpis, który miał się znajować w tym miejscu został sprzedany za pizzę i piwo.
|
|
|
Thorlof
Berseker

Zarejestrowano: 9-4-2006
Miasto: Olesno
Nastrój: zawiany...
|
| wysłano w 11-3-2010 o godz. 11:18 |
|
|
Ja mam takie pytanko, grałeś kiedyś Rockmanem? ;P Ciekaw jestem jak ta profesja wygląda w praktyce. ;]
"Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć? Nie bądź więc
tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci. Nawet bowiem najmądrzejszy nie wszystko wie."
|
|
|
Ariel
Wojownik

Zarejestrowano: 3-8-2009
Miasto: Rzeczpospolita Gliwicka
Nastrój: @#$%^&!!! Kto mnie podsiadł w pierwszej 100 !!!
|
| wysłano w 11-3-2010 o godz. 12:12 |
|
|
Ja jestem jasnozielony jeśli chodzi o CP2020. Taka tabula rasa
Właśnie w tym rzecz, że to ja chciałem wyciągnąć jakieś doświadczenie od Was a nie odwrotnie.
Odzew żadny, wybaczam. Zacząłem prowadzić, ale beznadziejnie mi idzie, widać brak warsztatu.
Podpis, który miał się znajować w tym miejscu został sprzedany za pizzę i piwo.
|
|
|
Thorlof
Berseker

Zarejestrowano: 9-4-2006
Miasto: Olesno
Nastrój: zawiany...
|
| wysłano w 11-3-2010 o godz. 16:41 |
|
|
Przede wszystkim nie lituj się nad graczami, niektórym się wydaje, że się nawszczepiają i już wszystko mogą, a nadal można ich zabić bez problymu. No
i na realizm, jak koleś ma hydrauliczne kości, to raczej nie popływa ^^ sam kiedyś prawie przez to zginąłem.
"Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć? Nie bądź więc
tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci. Nawet bowiem najmądrzejszy nie wszystko wie."
|
|
|