Meglivorn Ostatnio aktywny: Nigdy
Nie zalogowany [Zaloguj - Zarejestruj]
Pokaż koniec

Wersja do druku | Zapisz | Dodaj do Ulubionych   Wyślij nową wiadomość Sonda:
Autor: Temat: Cyberpankowanie się - rady dla nieśmiałych.
Ariel
Wojownik

Zarejestrowano: 3-8-2009
Miasto: Rzeczpospolita Gliwicka

Nastrój: @#$%^&!!! Kto mnie podsiadł w pierwszej 100 !!!

wysłano w 3-8-2009 o godz. 07:13 Odpowiedz cytując
Cyberpankowanie się - rady dla nieśmiałych.

Ja wiem, że aktywność na tym forum dotycząca CP 2020 przeminęła z wiatrem i rokiem 2006, nie mniej w sercach swoich wielbicieli system żyje, w efekcie zamierzam po raz pierwszy zetknąć z tym systemem (w dodatku od razu z grubej rury jako MG), gdyż w Gliwicach nie ma on takiej popularności, na jaką być może zasługuje.

Nie wystarczy mi znać na pamięć podręcznik, miło by mi było dowiedzieć się jakie macie / mieliście odczucia, wrażenia z sesji, na co zwracać uwagę i co moglibyście jako osoby dobrej woli doradzić uniżonemu słudze, zacofanemu w cyborgizowaniu się.

Podpis, który miał się znajować w tym miejscu został sprzedany za pizzę i piwo.
Pokaż profil użytkownika E-Mail Użytkownika Pokaż strony domowej użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U
Thorlof
Berseker

Zarejestrowano: 9-4-2006
Miasto: Olesno

Nastrój: zawiany...

wysłano w 11-3-2010 o godz. 11:18 Odpowiedz cytując

Ja mam takie pytanko, grałeś kiedyś Rockmanem? ;P Ciekaw jestem jak ta profesja wygląda w praktyce. ;]

"Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć? Nie bądź więc tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci. Nawet bowiem najmądrzejszy nie wszystko wie."
Pokaż profil użytkownika E-Mail Użytkownika Pokaż strony domowej użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U Ten użytkownik posiada komunikator Gadu-Gadu
Ariel
Wojownik

Zarejestrowano: 3-8-2009
Miasto: Rzeczpospolita Gliwicka

Nastrój: @#$%^&!!! Kto mnie podsiadł w pierwszej 100 !!!

wysłano w 11-3-2010 o godz. 12:12 Odpowiedz cytując

Ja jestem jasnozielony jeśli chodzi o CP2020. Taka tabula rasa
Właśnie w tym rzecz, że to ja chciałem wyciągnąć jakieś doświadczenie od Was a nie odwrotnie.

Odzew żadny, wybaczam. Zacząłem prowadzić, ale beznadziejnie mi idzie, widać brak warsztatu. :(

Podpis, który miał się znajować w tym miejscu został sprzedany za pizzę i piwo.
Pokaż profil użytkownika E-Mail Użytkownika Pokaż strony domowej użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U
Thorlof
Berseker

Zarejestrowano: 9-4-2006
Miasto: Olesno

Nastrój: zawiany...

wysłano w 11-3-2010 o godz. 16:41 Odpowiedz cytując

Przede wszystkim nie lituj się nad graczami, niektórym się wydaje, że się nawszczepiają i już wszystko mogą, a nadal można ich zabić bez problymu. No i na realizm, jak koleś ma hydrauliczne kości, to raczej nie popływa ^^ sam kiedyś prawie przez to zginąłem.

"Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć? Nie bądź więc tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci. Nawet bowiem najmądrzejszy nie wszystko wie."
Pokaż profil użytkownika E-Mail Użytkownika Pokaż strony domowej użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U Ten użytkownik posiada komunikator Gadu-Gadu
Wyślij nową wiadomość Sonda:

Pokaż początek