| Strony: 1 2 |
Idun
Uczeń

Zarejestrowano: 24-4-2006
|
| wysłano w 30-4-2006 o godz. 10:26 |
|
|
trening
po dluzszym namysle stwierdzam ze nie mam wiele tu do powiedzenia bo nie trenuje walki jak wy mega wojownicy, jednak z boku golym okiem widac ze
morale opada i macie mniej zapalu.musimy chyba bardziej postarac sie zeby przelamac kryzys bo druzyna sie sypnie.lejcie sie czesciej a ja wam zrobie
po treningu hebaty i to nie jest krytyka bron mnie Panie Boze i tak
jestescie super.pozdro dla "Watahy"
|
|
|
Thorlof
Berseker

Zarejestrowano: 9-4-2006
Miasto: Olesno
Nastrój: zawiany...
|
| wysłano w 30-4-2006 o godz. 12:47 |
|
|
Ano musimy się wziąść za miecze bo kurde wychodzimy z formy, ale ostatnio i nie ma gdzie trenować, i nie ma kiedy, jest tyle roboty i innych że wręcz
nie ma kiedy trenować
"Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć? Nie bądź więc
tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci. Nawet bowiem najmądrzejszy nie wszystko wie."
|
|
|
Angus
|
| wysłano w 1-5-2006 o godz. 08:23 |
|
|
To prawda. Z treningami trochę jesteśmy do tyłu. Ale wiem, że wszystko się zmieni w najbliższe 2miech. Wystarczy, że przyślą nam ubranka oraz
doprowadzimy naszą łąkę do jako takiego porządku. Wtedy skończą się rozmowy o niczym a zacznie się solidny trening. Pyzatym mając przygotowaną łąkę
nie będziemy już musieli się zastanawiać gnie trenować. Dlatego cierpliwości moi drodzy. Wszystko w swoim czasie. Jak to się mówi. Nie łapie się stada
elfów za uszy, bo się żadnego nie złapie
Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by sam przytem nie stał sie potworem.
|
|
|
Mor_Megil
Moderator

Zarejestrowano: 11-4-2006
Miasto: OLESNO
|
| wysłano w 2-5-2006 o godz. 17:18 |
|
|
Tak jak wam mówiłem na ognisku. Mamy kryzys, ale najlepszym sposobem na jego przezwyciężenie jest zacząć coś robić. Mimo wszystich problemów trzeba
się zebrać, zrobić łąkę i zacząć konkretnie ćwiczyć
|
|
|
Bjorn
Wojownik

Zarejestrowano: 14-4-2006
Miasto: Opole/Starokrzepice
|
| wysłano w 4-5-2006 o godz. 23:25 |
|
|
Hmm..ten kryzys się dopiero zaczyna..sesje matury i inne bzdury... przyjdą wakacje..może będzie lepiej.. Damy radę! ( i tej wersji będę się trzymał!)
|
|
|
Idun
Uczeń

|
| wysłano w 5-6-2006 o godz. 20:21 |
|
|
sesje się koncza mam nadzieje ze dla wszystkich pomyslnie nawet łąka zasiana zatem panowie trzymam za słowo bo na pokazie na cioty niehybnie wyjsc wam
przyjdzie i zadne białoglowy nawet nie zerkną ...a szkoda takiej pieknej
nocy zatem do broni- miejsce sie znajdzie(moze byc moj trawnik jak malo
trawnikow wokolo )zjazd na dniach-nie bojcie sie co najwyzej skreca wam
karki albo polamia kosci pozdro
|
|
|
Connor
Młokos
Zarejestrowano: 25-8-2006
Nastrój: Super
|
| wysłano w 25-8-2006 o godz. 20:09 |
|
|
Co z tymi treningami ??Nie wiem sam choc sam zawaliłem.O nastepnego tygodnia zabieram sie za siebie i biore miecz.
|
|
|
Anonimowo
Wyrejestrowany
Zarejestrowano: N/A
|
| wysłano w 13-5-2007 o godz. 22:19 |
|
|
Intrygujący temat. Jak tam chłopaki zaczeliście w końcu ćwiczyć?
|
|
|
Thorlof
Berseker

|
| wysłano w 14-5-2007 o godz. 11:32 |
|
|
hehehe nooo, ostro ćwiczymy łopatologię, prawdziwy Viking i w walce, i przy taczce musi być hardy i twardy, ale zapraszamy, szpadli raczej nie
zabraknie
"Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć? Nie bądź więc
tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci. Nawet bowiem najmądrzejszy nie wszystko wie."
|
|
|
Haldorf
Uczeń

Zarejestrowano: 9-7-2007
Nastrój: Normalny
|
| wysłano w 24-9-2007 o godz. 13:01 |
|
|
czemu nie moge być w bractwie co z tego że mam 13 lat a i to ja nike
|
|
|
Thorlof
Berseker

|
| wysłano w 24-9-2007 o godz. 13:31 |
|
|
bo jesteś za młody i za słabo rozwinięty fizycznie puki co, za duży wysiłek w tym wieku mógłby ci zaszkodzić, ukończysz 14 to pogadamy
|
|
|
Sigrid
Wojownik

Zarejestrowano: 20-4-2006
Miasto: Metropolia oleska
Nastrój:
|
| wysłano w 24-9-2007 o godz. 21:44 |
|
|
Skowronku drogi, Ty jesteś niestety słabo rozwinięty ortograficznie
"Puki"? Ała! Moja oczy!
"Mieszkaniec Ameryki, ktory jako pierwszy zobaczyl Kolumba, dokonal wstrzasajacego odkrycia."
|
|
|
Bjorn
Wojownik

Zarejestrowano: 14-4-2006
Miasto: Opole/Starokrzepice
|
| wysłano w 24-9-2007 o godz. 22:37 |
|
|
To może taki mały offtop ortograficzny z mojej strony.
Polecam przeglądarkę Mozilla Firefox (od, bodajże, wersji 2.0), która automatycznie podkreśla błędy podczas pisania śliczną czerwoną linią.
Ludzie! Zwróćcie uwagę na to jak piszecie! Ortografia nie boli,a zwłaszcza gdy piszemy na komputerze i mamy możliwość sprawdzenia pisowni.
|
|
|
Thorlof
Berseker

|
| wysłano w 25-9-2007 o godz. 14:04 |
|
|
hmmmmm chyba macie rację, choć zwykle kieruję sie zasadami ortografii, a póki nie odmienia się na nic, dlatego stwierdziłem że powinno być U otwarte,
wybaczcie, nikt nie jest nieomylny
|
|
|
Haldorf
Uczeń

|
| wysłano w 30-9-2007 o godz. 08:36 |
|
|
Odezwał się strongmen(to do skowrona)
|
|
|
Thorlof
Berseker

|
| wysłano w 28-2-2008 o godz. 20:14 |
|
|
strong man jak strong man, ale chodzi o jedną z zasad kulturystyki, jeśli młody, intensywnie rosnący człowiek zacznie ćwiczyć w wieku np od 9 do 13
lat, napór na jego kości przez ciężar załóżmy hantli czy ściąganie szybko rozwijających się mięśni zatrzymuje lub ogranicza ich wzrost, dlatego część
kulturystów jest tak niska, a przykładem fantasy są jakżeby inaczej krasnale (ale to tak btw), stąd np młodsi nie powinni walczyć w zbrojach (zbyt
duży nacisk na barki), a według mnie jeśli ktoś naprawdę chce dobrze walczyć mieczem sam trening na łące nie wystarczy, musi ćwiczyć regularnie w
domu, stąd między innymi jestem za przyjmowaniem ludzi w minimum 15-16 roku życia
|
|
|
Haldorf
Uczeń

|
| wysłano w 31-8-2008 o godz. 11:19 |
|
|
kiedy są treningi bo mnie nie było i nie wiem z góry dzięki
Przyjaźń polega czasem na powstszymaniu druha w szaleństwie
|
|
|
Thorlof
Berseker

|
| wysłano w 1-9-2008 o godz. 19:19 |
|
|
są tak jak zwykle, w soboty koło 15
|
|
|
Thorlof
Berseker

|
| wysłano w 10-9-2009 o godz. 10:19 |
|
|
Wbijcie wszyscy w sobotę na trening, trzeba kilka spraw obgadać i w końcu dokończyć te wieże, bo Ans i Regi się już dość namachali. A niewiele już
zostało.
|
|
|
Idun
Uczeń

|
| wysłano w 11-9-2009 o godz. 18:18 |
|
|
no może wpadnę wam pomarudzić....
|
|
|
Thorlof
Berseker

|
| wysłano w 3-10-2009 o godz. 09:06 |
|
|
Hej żydzi trenujem dzisiaj?
|
|
|
Thorvald
Uczeń

Zarejestrowano: 14-9-2006
Nastrój: zmienny jak zawsze...
|
| wysłano w 11-5-2010 o godz. 17:06 |
|
|
Apropo treningów to chciałbym ogłosić ze mam niecny plan powrotu do teamu od dnia 21 Maja(niestety tak wyszło żę dopiero teraz Przepraszam was ).Mam proźbę żeby ktoś kto będzie jechał na treningi dawał mi znać czy moge się
w danym dniu z nim zabrać z góry dzięki Sława!!!
|
|
|
Thorlof
Berseker

|
| wysłano w 16-5-2010 o godz. 16:35 |
|
|
W ten weekend jest ogrodzieniec, za dwa tygodnie będzie trening. ;]
|
|
|
Ragnar
Uczeń

Zarejestrowano: 30-11-2007
|
| wysłano w 29-5-2010 o godz. 11:18 |
|
|
robimy dzisiaj trening? jeśli tak to o której - ansgar odpada bo jedzie do opola - jakby co jestem pod telefonem/forum/n-k
|
|
|
Thorlof
Berseker

|
| wysłano w 3-6-2010 o godz. 12:08 |
|
|
W sobotę jest ognisko o 17 na łące, proponuję trening bądź arbeit przed nim. ;]
|
|
|
| Strony: 1 2 |